Studieophold i Kina

Chinese Government Scholarship 2017/2018

Would you like to study a 2 year MA in China?

Learn more about the scholarship from the Embassy of China!

Sommerskole

CI AAU, I samarbejde med vores partneruniversitet Beijing Normal University, giver AAU-studerende (samt elever fra vores partnergymnasier, som dimitterer i løbet af det igangværende skoleår) forskellige stipendier til studieophold i Kina i to uger (sommerskole), et semester, og et studieår.

 

Ci stipendier for studerende fra aau og vores partnergymnasier

For at blive accepteret kan det muligvis være at krav, at du har taget en HSK-test. For yderligere information om HSK, klik her.

Stipendium til sommerskole

Hver sommer arrangerer CI AAU en 2-ugers sommerskole på vores partneruniversitet Beijing Normal University (BNU), et af de bedste universiteter i Kina. Du kan få et indtryk af de tidligere ture ved at kigge på Confucius Institutets Facebook-side.

Sommerskolen finder normalt sted fra et tidspunkt imellem juli til starten af august. Når de endelige datoer er bekræftede, vil det være muligt at tilmelde sig. Du kan tilmelde dig til sommerskolen lige her.

Det er gratis at deltage, hvis din ansøgning bliver godkendt (inkluderet i deltagelsen er studiegebyret, delt kollegieværelse, madkort til kantinen samt udflugter). Transport fra Danmark til BNU, vacciner og andre relaterede udgifter er ikke inkluderet i prisen.

BETINGELSER FOR ANSØGNING:

  • Du er mindst 18 år gammel
  • Du er studerende veed AAU eller ved et af vores partnergymnasier (Støvring, Viborg eller Hjørring EUC)
  • Du har deltaget i kurser i kinesisk sprog på mindst et semester (16 undervisningstimer eller mere)
  • Du har taget en HSK-prøve, før du rejser til Kina (ethvert niveau er godkendt)
  • Du vedlægger en motiveret ansøgning på mellem 150-200 ord skrevet på engelsk

studer ved beijing normal university (et semester, et studieår, etc.)

Vær venligst opmærksom på, at adgangskravene for stipendierne kan ændre sig, og kan derfor muligvis skifte fra år til år.

Klik venligst her for nuværende relevant information angående Proceduren for Ansøgning til Beijing Normal University 2018.

Har du spørgsmål angående stipendierne til studieophold i Kina, så kontakt venligst Youjin Ruan.